TFF 3. Lig’de Kuralar Çekildi

TFF 3. Lig’de gruplar belli oldu. Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilen kuraların ardından, TFF 3. Lig’de 3 grupta mücadele edecek olan ekipler belirlendi.

TFF 3. Lig kuraları çekildi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen kura çekiminde, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın ve kulüp temsilcileri hazır bulundu. 55 takımın mücadele edeceği 3. Lig’de 2. Grup’ta 19 takım, 1. ve 3. Grup’ta ise 18 takım yer alacak. 4-5 Eylül’de başlayacak olan ilk yarı, 19 Aralık’ta bitecek. Ancak 19 takımın yer aldığı 2. Grup’taki ilk yarı maçları, 26 Aralık’ta tamamlanacak. 16 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı ise 30 Nisan’da tamamlanacak, ardından da Play-Off karşılaşmaları oynanacak. Ligde 6, 12, 22, 27 ve 32. hafta karşılaşmaları hafta içerisinde oynanacak. Grupların belirlenmesi öncesinde, her takımın, her takımla karşılaşabilmesi adına, aynı şehir ve bölgede yer alan takımlar torbalara ayrıldı ve bu takımların farklı gruplarda yer alması sağlandı.

BÜYÜKAYDIN: “YÜZDE 50’LİK TARAFTARLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Toplantıda açıklamalarda bulunun TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, görev alan tüm başkan ve yöneticilere başarılar dilerken, “Geçen sezon zor da olsa, ligleri tamamladık. Üst lige çıkan kulüpleri tebrik ediyorum. Kulüplerin pandemi nedeniyle takımını sahaya süremediği dönemler oldu. Bazen maçları ertelediğimiz zamanlar oldu, bazen de farklı çözümler üreterek yola devam ettik. Yeni sezon yeni heyecan. Ankara’da genel kurulda fikstürü çekerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Herkes taraftar özlemi çekiyor. Önümüzdeki sezon yüzde 50’lik taraftar limitiyle başlatmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

TFF 3. Lig’de yer alan 3 grupta mücadele edecek takımlar şu şekilde:

3. LİG 1. GRUP

1954 Kelkit Belediyespor

Arnavutköy Bld.

Artvin Hopaspor

Batman Petrol

Belediye Kütahyaspor

Bergama Belediyespor

Bursa Yıldırımspor

Çalatcaspor

Elazığspor

Erbaaspor

Fatsa Belediyespor

Hendekspor

Kahta 02 Spor

Karaman Belediyespor

Mamak FK

Nevşehir Belediyespor

Osmaniyespor FK

Sancaktepe FK

12 Tem 2021 - 18:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.