Şampiyonada Heyecan Dorukta

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin ev sahipliği yaptığı Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonasının 2. gün yarışları başladı.

U13 ve Büyük erkekler kategorisinde 23 takımdan toplam 109 sporcunun katıldığı Yarışların 2. gününde heyecan dorukta. Yarışma öncesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Erol Küçükbakırcı, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, TBF As Başkanı İrfan Çelik ve çeşitli Bisiklet derneği yöneticileri bir araya gelerek yarışlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

23 Eyl 2020 - 12:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.