Kocaelispor’un Sakarya Aşkı

2020 – 2021 sezonunda 2.ligde mücadele edecek olan Kocaelispor, temsilcimiz Sakaryaspor’a gelerek ün kazanmış futbolcularla ilgilenmeye devam ediyor.

2020 – 2021 sezonu 2.lig Kocaelispor ve Sakaryaspor’un aynı gruba düşmesi halinde çok çekişmeli geçecek. Yıllardır devam eden çekişme futbolcu seçmelerine kadar yansıdı. Temsilcimiz Sakaryaspor’un renklerine katarak ün kazandırdığı oyuncularla sözleşmesinin bitmesiyle Kocaelispor o oyuncularla ilgilenmeye devam ediyor.

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Geçtiğimiz sezon 3.ligde mücadele eden Kocaelispor, kadrosuna Sakaryaspor oyuncularından Ercüment Kafkasyalı, Serdar Ümit Deniz, Talha Mayhoş’u katmıştı. Başarılı bir grafik çizen Körfez temsilcisi 2.lige çıkmayı başardı. Yıllardır alt liglerde mücadele eden iki ekip uzun sürenin ardından aynı ligde mücadele edecek.

SAKARYASPOR AŞKI

2019 – 2020 sezonunda Sakaryasporlu oyuncularla ilgilenen Kocaelispor bu sezonda da aynı grafiği izliyor. Temsilcimiz Sakaryaspor’da forma giyerek ligde adını duyurmuş olan Batuhan Karadeniz, Berk İsmail Ünsal, Dilaver Güçlü Kocaelispor’un ilgi odağı oldu. Körfez temsilcisinin özellikle Sakaryaspor’da forma giyen oyuncularla ilgilenmesi sosyal medyada tiye alındı.

10 Ağu 2020 - 14:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.