İş Adamı Uğur Akkuş’un Şirketleri Balon İddiası

Sakaryaspor Başkanlığına aday olan Uğur Akkuş hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada geniş yer buldu. Hakkında şirketlerinin olmadığı ve adım adım kanıtlandığı belirtilen Akkuş’un bu iddialar karşında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’nin aldığı olağanüstü kongre kararının ardından 5 Aralık tarihinde kongre gerçekleşecek. Ekşi’nin başkan seçildiği kongrede de aday olan Uğur Akkuş, bu seçimde de aday oldu. Yeşil siyah uğruna milyon liralar harcayacağım diyen Akkuş’un yanı sıra Cumhur Genç ve Hüdaverdi Bahadır aday oldu.

KORKUNÇ İDDİALAR

Sakaryaspor’da çeşitli görevlerde bulunmuş ve başarısız olduğu için sürekli ekip dışı bırakılmış olan Teknik Direktör Bülent Uygun, zor günlerden geçen Sakaryaspor’un kongre kararı almasıyla harekete geçti. Bülent Uygun, iş adamı arkadaşım Uğur Akkuş Sakaryaspor aşığı oldu diyerek kongrede aday gösterdi. Sakarya’nın adayı olan Cevat Ekşi, kongrede başkan seçilince Uygun ve Akkuş ikilisi geldikleri yere döndü.

ŞİRKETLERİ BALON

Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi olan Sakaryaspor Başkan Adayı Uğur Akkuş hakkında sosyal medyada geniş yer bulan iddialar şirketlerinin yalan olduğuyla başladı. İddialar Uğur Akkuş’un sahibi olduğu A&S Holding internet sitesi incelendiğinde çoğu vatandaş tarafından doğru bulundu.

TEK YETKİLİ KENDİSİ

A&S Holding web sitesi incelemesinde eksik yerlerin yanı sıra yönetim listesinde de eksik bilgilerin olduğu görüldü.

SINIFTA KALDI

Sosyal sorumluluk projeleriyle kendisini öven Akkuş’un sosyal sorumluluk projelerinin içi boş olduğu belirtildi.

BAŞKA ŞİRKETLERE AİT

Uğur Akkuş’un şirketinin web sitesinde görüldüğü üzere, şirket bilgileri kısmında verilen adres ve telefonlar başka şirketlere ait çıkıyor.

2016’DA KAPANMIŞ

Yatırım şirketinin alt kuruluşlarından bir şirket ismi aratıldığında firmanın 2016 yılında kapatıldığı görülüyor.

GİZLİ KAPAKLI İŞLER

Akkuş’un ortağı olduğunu iddia ettiği şirketlerden sadece 1 tanesinde yönetim listesi olduğu söyleniyor.

PHOTOSHOPLA YAPILMIŞ

Az önceki başlıkta belirtilen şirketin adresi kontrol edildiğinde öyle bir yer olmadığı iddiası ortaya atılıyor ve Akkuş’un kendisine ait olduğunu söylediği tesislerin photoshopla yapıldığı iddia ediliyor.

FOTOĞRAFLAR SALLAMA

Tesis içeriğine ait olan fotoğrafların sallama sitelerden toplandığı ve sertifikanın başka bir işe ait olduğu belirtiliyor.

HARİTALARDA ÇIKMIYOR

Uğur Akkuş’un pandemi döneminde reklamını yaptığı maske tesisi incelendiğinde haritalarda görülmüyor.

GEMİLER DE SHOP YAPILMIŞ

İş adamı Akkuş’un kendisine ait olduğunu söylediği gemilerin de shopla yapılmış olduğu belirtiliyor.

HABER YOK!

TURİZM ŞİRKETLERİ DE YALAN

Yatırımcı olduğunu söyleyen Akkuş’un benim dediği şirketlere ait hiçbir iz bulunamıyor.

AKKUŞ KÖŞEYE SIKIŞTI

Sakaryaspor’a adaylığını açıklayan iş adamının eğitim ve medya sektöründeki şirketlerine ait de bir kayıt bulunamıyor.

ABARTI VE YALAN

Sosyal medyada geniş çaplı yer bulan bu iddialar karşısında Akkuş sessizliğini korurken değerlendirmeyi Sakaryasporluların vicdanına bırakıyoruz.

22 Kas 2020 - 15:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.