Halı Sahalar 16 Madde İle Açıldı

Pandemi sebebi ile uzun bir süredir kapalı kalan halı sahalar, bugün itibariyle yeniden açıldı.

HALI SAHALAR AÇILDI

Pandemi sebebi ile uzun bir süredir kapalı kalan halı sahalar, bugün itibariyle yeniden açıldı. Halı Saha Futbol Federasyonu tarafından belirlenen 16 maddelik yönerge ile yeniden hizmete açılan halı sahalarda kurallara harfiyen uyulacak.

16 MADDELİK YÖNERGE UYGULANACAK

Halı Saha Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 16 madde ile hizmete açılan halı sahalarda, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen esaslara uyulacak.

HİJYEN KURALLARINA HARFİYEN UYULACAK

Hijyen kurallarına harfiyen uyulacak olan halı sahalarda, düzenli temizlik yapılacak. Halı sahalardan yararlanan kişilerin sahaya özel araç ya da bisikletler ile gelmesi istenecekç

KİŞİYE ÖZEL EKİPMANLAR OLACAK

Bununla beraber soyunma odaları ve duşlar kullanıma açık olmayacak. Koronavirüs sebebi ile herhangi bir belirti gösteren kişilerin izole edilmesi için bir oda tahsis edilecek. Tesislerdeki ekipmanlar da kişiye özel olacak.

04 Ağu 2020 - 12:15 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.