Geleceğin Yıldızları Burada Yetişecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nde geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Futbol okulu için kayıtlar devam ediyor.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Geleceğin Yıldızları Burada Yetişecek
Geleceğin Yıldızları Burada Yetişecek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Sakaryaspor A.Ş çatısı altında alt yapı faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Yeni başlayan futbol okulu faaliyetleri kapsamında şehirde geleceğin yıldızları yetişiyor. A Takım’a ve Milli Takım’a sporcu yetiştirmek için aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nde antremanlar yapılıyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Futbol Okulu çalışmalarımız 09 Haziran 2021 Çarşamba gününden itibaren başladı. Yaş grupları 2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 ve 2015’dır. Antrenmanlarımız Çarşamba günü saat 17:00 ve Cumartesi günü saat 09:30’da yapılmaktadır. Kayıtlarımız Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesislerinde devam etmektedir. Belirtilen doğum tarihli çocuklarımızın aileleri, çocuklarının kayıtlarını yaptırabilir. Kayıt için ilgili birime (0264) 211 16 22 numarasından ulaşabilirler” ifadeleri yer aldı.

14 Haz 2021 - 13:27 - Spor

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.