Eski Kaleciden Sakarya Kocaeli Karşılaştırması

Sakaryaspor’un eski kalecisi Ercüment Kafkasyalı, Kocaeli’ bir yayın organının canlı yayınına katılarak Sakaryaspor – Kocaelispor karşılaştırması yaptı. Kafkasyalı, “Kocaelispor taraftarı daha aktif” dedi.

2017 – 2018 sezonunda Sakaryaspor’un kalecisi olan Ercüment Kafkasyalı, Kocaeli’ bir yayın organının canlı yayınına katılarak Sakaryaspor – Kocaelispor karşılaştırması yaptı. Kafkasyalı, “Kocaelispor taraftarı daha aktif” dedi.

KOCAELİ TARAFTARI DAHA…

Sakaryaspor eski kalecisi şu anda Kocaelispor kalecisi olan Kafkasyalı katıldığı yayında şu ifadeleri kullandı; “Sakarya’daki maçta Kocaeli taraftarı daha üstündü. Kocaelispor taraftarı 90 dakika susmadı bizi bastırdı dediler. Kocaelispor taraftarının özelliği şu 90 dakika boyunca aktifler. Kocaelispor taraftarı daha aktif ”

O SÖZLER YAKIŞMADI

Eski kaleci Ercüment Kafkasyalı’nın o sözleri sosyal medyada hızla yayıldı. Kafkasyalı’nın yaptığı o açıklamaları okuyan Sakaryalılar eski kaleciye yakıştıramadı. Tecrübeli oyuncunun Sakaryaspor’da kötü bir sezon geçirdiğinden bahseden Sakaryalılar, Ercüment’e Kocaelispor’da başarılar diledi.

03 May 2020 - 09:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.