Cumhur Genç “Adayım” Dedi

Geçmiş dönemlerde Sakaryaspor Başkanlığını yapmış olan Cumhur Genç, kongrede aday olacağını belirtti.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Geçmiş dönemlerde Sakaryaspor Başkanlığını yapmış olan Cumhur Genç, kongrede aday olacağını belirtti. Genç adaylığını şu sözlerle açıklayarak projelerini sıraladı:

“Değerli Sakaryaspor Camiası ve Taraftarları,

Cumhur Genç ve ekibi olarak şehrimizin takımı Sakaryaspor'un 14-21 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceği genel kurulunda aday olduğumuzu ifade etmek isterim.

Sakaryaspor'un kuruluş değerlerinin izinde, kulübümüzün geleceğine yön verecek olan ve çalışmalarına başladığımız ancak yarım kalan ; Rüstemler Tesisleri'nin yeniden yapılması, Sakarya Atatürk Stadyumu'nun kapasite arttırımı ve uluslararası standartlara kavuşması,Sakaryaspor Futbol Okulları - Altyapı, Sakaryaspor'u halka açarak üyelik hakkı verilmesi projelerimizi tamamlamak ve kulübümüzü artık Play-Off oynamadan direkt bir üst lige çıkarmak için tekrar bu göreve talip oluyoruz.

Bu sezona başlarken geriden gelen futbolcu borçları ve yeni sezon kadro yapılanması için en az 25 milyon TL bütçeye ihtiyaç vardır. Daha önce de söylediğimiz gibi Cumhur Genç ve ekibi olarak kaldıramayacağımız hiçbir yükün altına girmeyiz.

Tüm Sakaryaspor camiasının ve taraftarlarının gönlü rahat olsun. Kendi ekonomisini kendisi yaratan ve kendi ayakları üzerinde duran bir Sakaryaspor yaratarak; mazimizdeki Sakaryaspor'u tekrar tüm Türkiye' ye hatırlatacağız. Yeşil-Siyah Saygılarımla”

12 Haz 2021 - 11:35 - Spor

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.