Ahmet Özhan Demokrasi Meydanı’nda Sahne Aldı

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, usta sanatçı Ahmet Özhan’ın seslendirdiği ilahi ve kıymetli eserlerden oluşan tasavvuf müziği dinletisi ile devam etti. Sahneye Sakaryaspor atkısıyla çıkan Özhan, tüm Sakaryalıları tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, usta sanatçı Ahmet Özhan’ın seslendirdiği ilahi ve kıymetli eserlerden oluşan tasavvuf müziği dinletisi ile devam etti. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen, Ramazan ayının maneviyatı ve birliğinin en iyi şekilde hissedildiği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının manevi iklimine uygun eserlerin seslendirildiği dinleti etkinliği sonrası günün anısına usta sanatçı Ahmet Özhan’a hediyeler takdim edildi. Düzenlenen etkinlikler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, programları beğenerek takip ettiklerini söylediler.

25 Nis 2022 - 15:31 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.