Büyükşehir'in Kanocuları Eskişehir'de Tarih Yazdı

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün 6 genç kano sporcusu, Eskişehir'de gerçekleştirilen Türkiye kupası yarışlarında farklı kategorilerde 1'inci olup Sakarya'nın adını ülkeye duyurdu.

Eskişehir'de 11 ve 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Kupası'nda ilimizi temsil eden Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, önemli başarılara imza attı.

FARKLI KETEGORİLERDEN BİRİNCİ OLDULAR

17 ilden 24 kulüp ve toplamda 226 sporcunun kürek çektiği yarışta, Büyükşehir'in genç kanocularından Muhammet Emin Sulak "1000 metre minik erkekler" kategorisinde, Mustafa Özmen ile Arda Kırımlı "1000 metre büyük erkekler" kategorisinde ve Batın Evren "1000 metre yıldız erkekler" kategorisinde 1'incilik elde etti. Ayrıca Arda Kırımlı, Mustafa Özmen, Ömer Nazik ve Alperen İnanır "4'lü ekip 4 bin 500 metre" takım yarışlarında 1'inci oldu. Sakaryalı kanocular, yarış sonunda yapılan törenle kupa ve madalyalarını teslim aldı.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Spor Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada,"Eskişehir'de zorlu kupada kürek çeken 6 sporcumuz önemli dereceler elde edip, Sakarya'nın adını Türkiye'ye duyurdu. Spor kulübümüz, ülke ve dünya çapında daha nice başarılara imza atılması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu başarı için sporcularımızın her birine teşekkür ediyoruız" ifadeleri yer aldı.

15 Haz 2021 - 15:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.