Başkan Yüce’nin Sakaryaspor Aşkı 100 Bin TL Destek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin, Sakaryaspor’a destekleri tüm hızıyla sürüyor. Antalya’da Play-off oynayacak olan yeşil siyahlı kulübe Başkan Yüce 10 bin TL destek oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin, Sakaryaspor’a destekleri tüm hızıyla sürüyor. Antalya’da Play-off oynayacak olan yeşil siyahlı kulübe Başkan Yüce 10 bin TL destek oldu. Yüce, “Şampiyonluğa olan inancımızı yitirmedik. Takımımızın zorlu Play-Off mücadeleleri öncesinde 100 bin TL ile destek olduk. İnşallah o çok arzu ettiğimiz şampiyonluğa Antalya’da ulaşacağız” dedi.

100 BİN TL DESTEK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacağı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan Play-Off’lar öncesi Sakaryaspor’a 100 bin TL’lik destekte bulundu. Daha önce kulüp tarafından başlatılan üyelik güncelleme kampanyasına da 100 bin TL ile destek olan Başkan Ekrem Yüce, şampiyonluk için takıma güvendiklerini dile getirdi.

ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ

Şampiyonluğa inançlı olduğunu belirten Başkan Ekrem Yüce,

“Sakaryaspor şehrimizin ortak sevdasıdır. Sakaryaspor’a elimizden gelen desteği vermeye her zaman gayret gösterdik. Sakaryaspor’umuzun önünde 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynayacağı Play-Off sınavı var. Bu zorlu mücadele öncesi takımımıza moral dopingi olarak 100 bin TL’lik destek verdik. Şampiyonluğa olan inancımızı yitirmedik. İnşallah bu sınavdan da başarılı çıkacak ve şehrimizin o çok arzu ettiği şampiyonluğa ulaşacağız” şeklinde konuştu.

O SENE BU SENE

Başkan Yüce,

“Takımımızda bir süredir hazırlıklarını sürdürüyordu. Play-Off’lar artık ligin final noktası. Biz takımımıza güveniyoruz. Yönetiminden antrenörüne, futbolcusundan taraftarına kadar tüm şehir şampiyonluğa inanıyor. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa Antalya’da ulaşacağız. İki senedir kıyışandan dönüyoruz ancak biz inanıyoruz ki o sene bu sene. Tüm şehrimizi Sakaryaspor’umuzun etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

10 Tem 2020 - 19:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.