Yavuz’dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yeni yıl sebebiyle mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yeni yıl sebebiyle mesaj yayımladı. Yavuz mesajında, “2021 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız saatlerde yeni yılın ülkemiz ve Sakarya'mız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2021 yılı boyunca yaptığımız saha çalışması ve ilçe programlarımızla her fırsatta hemşerilerimizle bir araya gelmenin gayreti içinde olduk. Gerek Ankara'da gerek Sakarya'da Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe başkanlarımız, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla Sakarya'nın dokunulmadık tek bir sorunu kalmasın diye çabaladık” dedi.

SAKARYA'YA 19 YILDA 30 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK

Yavuz mesajının devamında, “Siyasetin halka hizmet için bir vesile olduğu bilinciyle AK Parti iktidarı boyunca Sakarya'ya 19 yılda 30 milyar liralık yatırım yaptık. 2002 yılında Sakarya'nın çehresine hiç yakışmayan prefabrik binalardan oluşmuş hastane ve okullar bugün yerini son teknoloji ile donatılmış hastanelere, okullara bıraktı. Ancak biliyoruz ki bu yetmez çok daha fazlası için çalışıyor ve de emek harcıyoruz. Millet Bahçelerimiz, sağlık, ulaştırma ve eğitim yatırımlarımız ile Türkiye'nin tek Yaşayan Stadyum özelliğini taşıyan stadyum ve benzeri çalışmalarla Sakarya, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

SAKARYA'NIN TÜM SAĞLIK İHTİYAÇLARI TEK BİR KAMPÜS DE KARŞILANACAK

Sakarya’daki sağlık alanında gerçekleşen projelerden bahseden Yavuz, “Koronavirüs ile mücadele sürecinde gördük ki; fiziki altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ile şehir hastaneleri sağlık alanında büyük önem arz ediyor. 448 Yataklı Genel Hastane, 118 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 121 Yataklı Onkoloji Hastanesi, 68 Yataklı KVC (Kalp ve Damar Cerrahi) olmak üzere 4 ayrı hastane şeklinde yapılacak Şehir Hastanesi, Sakarya'nın tüm sağlık ihtiyaçlarını en ileri teknolojiyle donatılan tek bir kampüs de karşılayacak. Yatak kapasitesi 1.471'e kadar çıkabilecek şekilde planlanan bu hastaneyle hemşehrilerimiz inşallah tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılamış olacak. Çalışmaların olanca hızıyla devam ettiği Şehir Hastanemiz inşallah 2023 yılında hizmete açılacaktır” şeklinde konuştu.

ACİL DURUM HASTANESİ 2022 YILININ İLK AYLARINDA HİZMETE AÇILACAK

Acil Durum Hastanesinin yeni yılda hizmete gireceğini söyleyen Yavuz, “Sakarya için gece gündüz çalışıyoruz. Salgın döneminde yaşanan kısmi sıkıntılara rağmen Sakarya'mıza Şehir Hastanesi dışında Acil Durum Hastanesi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan dönemsel değil kalıcı olacak Acil Durum Hastanesi 106 yatak, ileri düzey ameliyatların yapılabildiği, girişimsel müdahalelerin gerçekleştirebildiği, son teknolojiye sahip tıbbi cihazların, 6 ameliyathanenin olduğu 2. ve 3. basamak yoğun bakımda 24 tane olmak üzere toplam 48 yoğun bakım yatağı ile 5 diyaliz ünitesi, 12 müşahede yatağı, 2 acil servis poliklinik ile hizmet verecek. Bu hastanelerin şehrimizde yapılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SAKARYA İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sakarya için güzel bir yıl olacağını belirten Yavuz, “Bizler Sakarya için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin bizlere göstermiş olduğu teveccühün hakkını vermek için de hepimiz gayret göstermeye ve inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. AK Parti Milletimizin ta kendisidir. Milletimizin bu güvenine layık olacak şekilde milletimize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2022 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

31 Ara 2021 - 16:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.