MHP’li Başkan Oturak Görevi Devretti

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak görevini devretti. İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Adapazarı İlçe Başkanım Halil Hakan Oturak kardeşimin, devraldığı bayrağı lekelemeden, kirletmeden ve yere düşürmeden teslim ettiğine şahitlik ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Bugün Adapazarı İlçe Yönetimimizin almış olduğu karar ile 2013 yılından bu yana omuz omuza mücadele ettiğimiz, zor zamanları birlikte aştığımız, günü geldiğinde üstlendiğimiz görevlerle Türk Milliyetçiliği davasına hizmet etme yolunda irademizi ortaya koymak için fikirde ve işte birliğimizi aynı dille seslendirdiğimiz kıymetli ülküdaşım, değerli Adapazarı İlçe Başkanım Halil Hakan Oturak kardeşimin, devraldığı bayrağı lekelemeden, kirletmeden ve yere düşürmeden teslim ettiğine şahitlik ediyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Adapazarı İlçe Başkanı olarak üstlendiği görevi kendisine hak bilmeden, sorumlu ve adaletli yönetim anlayışı ile davamıza vermiş olduğu hizmetini bundan sonra başka mecralarda ve bildiğimiz ciddiyetiyle vermeye devam edeceğinden eminim. Allah yolunu ve bahtını açık etsin Halil Hakan başkanım. Her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 Nis 2021 - 20:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.