2’nci Sezonun İlk Dönemi Tamamlandı

SUBÜ Konuşmaları’nda 2’inci sezonun ilk dönemi tamamlandı. YouTube’dan canlı yayınlanan 9 söyleşiyi 18 Ocak’a kadar yaklaşık 16 bin kişi izledi. Alanında önde gelen isimlerin katıldığı söyleşiler Bahar Yarıyılı’nda da devam edecek.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen SUBÜ Konuşmaları’nda 2’inci sezonun ilk dönemi tamamlandı. Spordan ekonomiye, uzay teknolojilerinden savunma sanayiine, uluslararası politikadan girişimciliğe kadar birçok konunun konuşulduğu 9 söyleşiye; Türkiye’nin alanında önde gelen akademisyen, iş insanı ve yazarları konuşmacı olarak katıldı. Üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanan ve isteyen herkesin daha sonra tekrar ulaşabildiği söyleşiler, 18 Ocak 2022 Salı gününe kadar yaklaşık 16 bin izlenme sayısına ulaştı. Söyleşilerin moderatörlüğünü konu başlıklarına yönelik olarak SUBÜ akademisyenleri yaptı. SUBÜ Konuşmaları’nda 2’inci sezonun devamı Bahar Yarıyılı ile birlikte başlayacak.

KİMLER KATILDI?

Türkiye Bilimler Akademisi Üyesi Prof. Dr. Melahat Bilge Demirköz ile başlayan söyleşilere; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Arkan, Yazar Dursun Ali Yaz, Elektronik Harp Sistemleri Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu, Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kemal İnat, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener katıldı. Dönemin son söyleşisi ise Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ile gerçekleştirildi.

18 Oca 2022 - 16:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.