Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle mesaj yayımladı. Kaya yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;
“Milli birlik ve bağımsızlığımıza karşı yapılan hain FETÖ darbe girişiminin üzerinden tam dört yıl geçti. 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ Terör Örgütü, yerli işbirlikçilerinin ve dış güçlerin desteğiyle kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştu. Bu hain mihraklar inancımızı, aziz milletimizi ve tarihimizi yenebileceklerini zannetmişlerdi.
15 Temmuz Gecesi; Aziz Milletimiz Allah (c.c.)’ın yardımıyla, tarihinden ve inancından aldığı güçle yeniden şahlanarak bu hain darbe girişimine geçit vermedi. Aziz Milletimiz kanı ve canı pahasına bağımsızlığına ve inancına sahip çıkarak içeride ve dışarıdaki bütün düşmanların planlarını boşa çıkarmıştır.
Bu duygularla başta Ömer HALİSDEMİR olmak üzere bütün 15 Temmuz Şehitleri’mizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Yıllar önce ferasetiyle hain FETÖ Terör örgütünü teşhis edip, hiç bir şekilde bu hain örgütün planlarına alet olmayan büyük devlet adamı Merhum Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN Hocamızı da hasretle yâd ediyoruz. Allah (c.c.) vatanımızı ve milletimizi bütün hain girişimlerden korusun.”