Dikbayır’dan Doğalgaz Yorumu ‘’Alay Etmeyin’’

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” açıklamasını eleştirdi.

Dikbayır’dan Doğalgaz Yorumu ‘’Alay Etmeyin’’
Dikbayır’dan Doğalgaz Yorumu ‘’Alay Etmeyin’’
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” açıklamasını eleştirdi. Dikbayır, “milletle alay edildiğini” öne sürerek, “Yeter artık!" dedi.

TÜM TÜRKİYE SEVİNÇLE KARŞILARKEN…

Yalnızca polemiklerle gündeme gelen Ümit Dikbayır, tüm Türkiye’nin sevinçle karşıladığı doğalgaz müjdesini eleştirdi. Dikbayır, bu keşfin Türkiye tarihinin en büyük keşfi olmadığını ileri sürerek,

“Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi değil bu; 18 yıllık iktidarda,sık sık,lazım oldukça,seçim yaklaştıkça, özetle; Türkiye tarihinin"EN ÇOK KEŞFEDİLEN"doğalgaz yatağı bu.. 8'inci müjde bu.. Tek fark,adı Tuna1'di, Sakarya olmuş.. Yeter artık! Aziz Milletimizle alay etmeyin!'' dedi

ALAY ETMEYİN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün öğlen saatlerinde yaptığı ulusa seslenişte verdiği müjdeyi karalayan Dikbayır, ülke gündeminde “Aziz Milletimizle alay etmeyin!” sözleri ile yankı buldu.

22 Ağu 2020 - 09:00 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.