Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri Doludizgin Devam Ediyor

Yıllardır şehrin Kültür ve Sanat aktivitelerine yön veren Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AKM’ de gerçekleştirilen Şair Serdar Tuncer’in söyleşisine katılan Başkan Ekrem Yüce, programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri doludizgin başladı. Tüm dünyada durma noktasına gelen sosyal etkinliklere koronavirüs salgınına rağmen yaz etkinlikleri ve Sapanca şiir akşamları ile devam eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Şehrin kültür ve sanat etkinliklerine gerçekleştirdiği organizasyonlarla yön veren Büyükşehir Belediyesi, AKM’de Şair Yazar Serdar Tuncer’i kültür sanat dostlarıyla buluşturdu. Tuncer’in gecenin sonunda seslendirdiği Sakarya Türküsü şiiri dinleyicilerden büyük alkış aldı.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ HAYIRLI OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de katıldığı programda Şair Serdar Tuncer, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere okuduğu şiirlerle eşsiz bir gece sundu. Başkan Yüce, kültür sanat etkinliklerinin hayırlı olmasını temenni ederek, salonu dolduran kültür sanat dostlarına teşekkür etti.

SAKARYA BİZİ, BİZ SAKARYA’YI SEVERİZ

Şair Serdar Tuncer, söyleşide Sakarya’yı şu ifadelerle anlattı: “Allah Resulü, Uhud bizi sever biz de Uhud’u severiz demiştir. Uhud bir dağ. Dağ sever mi? Muhatap eğer o ise dağlarca sever, dağ gibi sever. O zaman biz de şöyle başlayalım; Sakarya bizi sever, biz de Sakarya’yı severiz. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Sohbet ve muhabbet aramızdan eksik olmasın. Bu salondan bizim payımıza sohbet ve muhabbet düşsün.” dedi.

SAKARYA TÜRKÜSÜ ŞİİRİNİ OKUDU

Üstad Necip Fazıl’ın Sakarya Türküsü şiirini seslendirerek programına son veren Serdar Tuncer, dinleyicilerin alkışları eşliğinde sahneden ayrıldı. Tuncer, etkinlik dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Teşrifiniz, tahammülünüz, muhabbetiniz için şükranlarımı sunuyorum. Rabbim sevdiklerine sizi sevdirsin, sizleri yalnız bırakmasın.”

05 Kas 2021 - 13:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.