Altuğ ''Asla Siyasi Bir Oluşumun İçinde Olmayacağım''

SATSO Temmuz Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Akgün Altuğ, daha önce kendisi hakkında çıkan Deva Partisi'nin içinde yer alacak iddialarına yanıt verdi.

ASLA OLMAYACAĞIM

SATSO Temmuz Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Akgün Altuğ, daha önce kendisi hakkında çıkan Deva Partisi'nin içinde yer alacak iddialarına yanıt verdi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Temmuz Meclisi’nde konuştu. Siyaset ile ilgili herhangi bir alanda görev almayacağını belirten Altuğ, “Şahsen siyasi bir oluşumun içerisinde asla olmayacağım” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Talip Kuriş başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Akgün, kendisi hakkında çıkan “DEVA Partisi’nde görev alacak” iddialarını yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

Ali Babacan’ın kurucu Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi’nin Sakarya İl Başkanı olarak Mehmet Erdoğan’ı ataması sonrasında kulisler hareketlenmiş ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zeki Toçoğlu ile SATSO Başkanı Akgün Altuğ’un da bu oluşumun içerisinde yer alacağı öne sürülmüştü. Altuğ, bu iddiaların ardından yönetim kurulu başkanlığını yaptığı SATSO’nun olağan meclis toplantısında konuşarak kesin bir dille yalanladı.

30 Tem 2020 - 17:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.