Adapazarı’nda Karar Verildi... Erol Aydın Resmen Aday..

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığına aday olacak isim netleşti. Edinilen bilgilere göre Erol Aydın, kongrede tek aday olacak.

Emre Şener
Emre Şener Tüm Haberleri
Adapazarı’nda Karar Verildi... Erol Aydın Resmen Aday..
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)'nin en çok konuşulan ilçesinde adayın kim olacağı merakla bekleniyordu. 5 Eylül'de yapılacak kongrede aday olacak ismin Erol Aydın olarak belirlendiği öğrenildi.

ONUN İSMİ ÇIKMIŞTI

İlk olarak MedyaRota'nın gündeme getirdiği Erol Aydın, birçok görevde bulunmasından dolayı teşkilat tarafından en çok istenen isimdi. Edinilen bilgilere göre parti tarafından yapılan temayül yoklamasında da Erol Aydın 2. çıkmıştı.

ADAPAZARI’MIZA HAYIRLI OLSUN

Adaylığı sonrası ilk açıklamayı MedyaRota'ya yapan Erol Aydın, "Siyasi büyüklerimiz bizleri Adapazarı teşkilatına ilçe başkanı olarak layık gördü. Adaylığımız Genel Merkez teşkilat başkanlığımızca tevdi edildi. İnşallah 5 Eylül de ki kongre ile görevi devralacağız. Tüm AK Parti camiasına ve Adapazarı'mıza hayırlı olsun." dedi.

İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ

Konuyla ilgili konuşan İl Başkanı Yunus Tever, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’in Başkanlığında yapılan değerlendirmeler ve istişareler sonucunda 7. Olağan Kongre dönemi için Adapazarı İlçe Başkan Adayımız Sayın Erol Aydın olarak belirlenmiştir. Adapazarı ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. #İnandığınYoldaYürü “ şeklinde konuştu.

Öte yandan AK Parti'nin Kaynarca ilçesinde mevcut başkan Ahmet Köseoğlu, Taraklı İlçesinde ise Mehmet Pilavcı ile yola devam edeceği öğrenildi.

24 Ağu 2020 - 20:46 - Siyaset

Mahreç  Emre Şener


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.