Baş Ağrıların ve Yorgunluğun Hiç Geçmiyor Mu?

Yoğun çalışma hayatı, pandeminin stresi, ailevi ve kişisel sorunlar… Her biri başına ağrılar girmesine mi sebep oluyor? Çözüm bizde!

AĞRILARINIZDAN KURTULUN

Yoğun çalışma hayatı, pandeminin stresi, ailevi ve kişisel sorunlar… Her biri başına ağrılar girmesine mi sebep oluyor? Ağrı kesici içmekten bıktın ve sağlığına başka zararlar vermekten mi çekiniyorsun? O zaman doğal yolların denemeye ne dersin? Doğanın insanlara sunduğu birbirinden şifalı bitkilerden biri olan Yasemin Çiçeği, uykusuzluk, baş ağrısı gibi sorunlara birebir!

DÜZENLİ KULLANIMDA ETKİLİ

Çin’in en faydalı besinlerinden biri olan Yasemin, hem ruhunuza hem de bedeninize iyi gelecek. Düzenli kullanımında (her gün 1 fincan) olumlu etkileri gözle görülebilen Yasemin Çayının esans üretiminde de oldukça başarılı olduğu biliniyor. Özellikle sakinleştirici etkisi ile parfüm kullanımlarında tercih edilen bu koku, doğada açık renklerde karşımıza çıkıyor.

YILLARCA SÜS BİTKİSİ OLARAK KULLANILDI

İtalya’da yüzyıllarca süs bitkisi olarak kullanılmış ancak yıllar sonra keşfedilmiş bu bitkinin Çincedeki adı ise : Molihua Cha.

FAYDALARI NELERDİR?

Yasemin Çayı, kandaki hücre sayısını arttırır, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olur. Sinüzit, migren gibi baş ağrılı hastalıklara iyi gelir. Kadınlar için vazgeçilmez bir adet söktürücüdür. Özellikle uzmanların alternatif tıpta başvurduğu bitkilerde başı çeker.

Sakinleştirici özelliği ile düzenli bir uyku vadeder. Antibiyotik özelliği sayesinde erken yaşlanmanın da önüne geçer. Yaseminin faydaları bununla da bitmez! Özellikle akneli ciltlere iyi geldiği görülmüştür.

Vücutta bazı noktalara uygulandığında rahatlamayı sağlayarak sakinleştirir.

17 Tem 2020 - 16:40 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.