Kayıp Kılıçsoy'a Seslendiler

22 Ocak tarihinden beri haber alınamayan Abdullatif Mustafa Kılıçsoy'a ailesi ve arkadaşları seslenerek, maddi ve manevi olarak arkasında olduklarını söyledi.

22 Ocak tarihinden beri haber alınamayan Abdullatif Mustafa Kılıçsoy'a ailesi ve arkadaşları seslenerek, maddi ve manevi olarak arkasında olduklarını söyledi. Ailesi ve arkadaşları, “22 Ocak 2021 Cuma günü 18.00'den itibaren Abdullatif Mustafa Kılıçsoy'dan haber alamamaktayız. Bizler ailesi ve arkadaşları olarak Abdullatif Mustafa Kılıçsoy'un her daim maddi ve manevi olarak arkasındayız. Herhangi bir yerde tutuluyor ve yahut kendi imkanları ile saklanıyorsa lütfen ortaya çıkmasını istiyoruz. Bizler ailesi ve arkadaşları olarak kendisini zorda olduğu düşüncesini aklından çıkarmasını istiyoruz” diyerek seslendiler.

25 Oca 2022 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.