Tasavvuf Müziği Konseri AKM’de

Büyükşehir Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri 14 Ocak Cuma günü AKM’de tasavvuf müziği konseri ile devam edecek. Tasavvuf müziği sanatçısı Fatih Koca’nın katılacağı program saat 19.00’da başlayacak.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Tasavvuf Müziği konseri ile devam edecek. 14 Ocak Cuma günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek programda eserleri tasavvuf müziği sanatçısı Fatih Koca icra edecek. Etkinliğin biletleri ise Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile www.sakarya.bel.tr adresinden temin edilebilecek. Yapılan açıklamada, biletlerin sınırlı sayıda kaldığı müzik dinletisine kültür sanat dostları davet edildi.

13 Oca 2022 - 18:18 - Kültür Sanat

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.