Serdivan Açık Hava Etkinlikleri Başladı

Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen Serdivan Açık Hava Etkinlikleri başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada etkinliklerin pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

İslam’da Aile, Aile ve Çocuk Psikolojisi’nden Görsel Kültür ve Fotoğraf’a, Film-Kritik’ten Türk Müziği Meşki’ne, Ebru Sanatı’ndan Seramik Obje Tasarımı’na kadar birçok programın yer aldığı Serdivan Açık Hava Etkinlikleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

FİLM - KRİTİK PROGRAMINDA İZLEYİCİ İLE YÖNETMEN BULUŞUYOR

Her hafta farklı bir yönetmenin kendi filmiyle konuk olacağı Film-Kritik derslerinde, katılımcılarla birlikte film gösteriminin gerçekleştirileceği ve ardından kritiğinin yapılacağı belirtildi.

Yönetmen Görkem Yeltan ile Film-Kritik dersinde Bağcık filminin gösteriminin ardından bir söyleşi gerçekleştirildi. Katılımcıların soruları, eleştirileri ve filme dair yorumları ile eşlik ettiği programa ilgi büyük oldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 17 Ağustos Salı “Rüya” film gösterimi ve Yönetmen Derviş Zaim ile söyleşi ve 24 Ağustos Salı “Dört Köşeli Üçgen” film gösterimi ve Yönetmen Mehmet Güreli ile Senarist Görkem Yeltan ile söyleşi yapılacak olan Film-Kritik dersinin gerçekleştirileceği ifade edildi.

12 Ağu 2021 - 17:26 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.