‘Her Ruhsat Bir Fidan’ Oldu

Baro’nun ‘her ruhsat bir fidan’ projesi ile ruhsat alan avukatlar için fidan dikildi.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
‘Her Ruhsat Bir Fidan’ Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Barosu’nun ‘her ruhsat bir fidan’ projesi kapsamında 2021 yılı Temmuz ayından itibaren ruhsat alan her avukat için Söğütlü Tokmaklıdere mevkiinde fidan dikildi. Toplamda 150 adet fidan toprakla buluşturuldu.

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKİLİ BİR AĞACI OLACAK

Fidan dikiminin ardından konuşan Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, “Bir avukatın en önemli günü avukatlık ruhsatını alarak mesleğe başladığı gündür. Bizler de bu önemli günü ölümsüz kılmak amacıyla ‘her ruhsat bir fidan’ dedik ve 2021 yılı Temmuz ayından itibaren ruhsat alan 150 meslektaşımız için 150 adet fidanı toprakla buluşturduk. Bu sayede ruhsat alan meslektaşlarımızın artık dikili bir ağacı olacak. Bu ağaçlar da yarınlarımıza nefes olacak. Ruhsat alan meslektaşlarımız için fidan dikimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

01 Nis 2022 - 13:25 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.