Özsoy, “Gençler Sakarya’nın Adını Türkiye’ye Duyuruyor”

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sahne Sırası Sende adlı Ses yarışmasında Marmara 1.’si olan Ahmet Gencer ve Marmara 2.’si olan Mine Çiçek’i ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençler arası Kültür Sanat Yarışmaları Marmara Bölge Finali Edirne’de Online olarak yapılmıştı. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü bağlı Gençlik Merkezleri adına İlimizi temsilen Edirne’deki Marmara Bölge Finalindeki Sahne Sırası Sende Gençler arası Ses yarışmasına online katılan Ahmet Gencer Türk Müziği Solo Erkek Kategorisinde birinci, Mine Çiçek ise Türk Müziği Solo Kız Kategorisinde ikinci olmuştu.

SAKARYA SPOR HİZMETLERİNDE TÜRKİYE’DE SES GETİRİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy,

”Gençlik Merkezi üyelerimizden Ahmet Gencer'im Marmara Bölge Birincisi olması ve Mine Çiçek’in ise Marmara Bölge ikincisi olması nedeniyle kendilerini elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum. Sakarya olarak, Spor Hizmetleri, Yurt Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri alanındaki başarılı çalışmalarımız ve gençlerimiz ile Türkiye’de ses getirmeye devam ediyoruz. Gençlerimiz Soysal, Kültürel ve Sanat alanında da Sakarya’nın adını Türkiye’de en iyi şekilde duyuruyor. Bizler de kendilerini bu başarılarından dolayı ödüllendirelim istedik. Geleceğimiz olan gençlerimize güveniyor, daha büyük başarıla imza atacaklarına inanıyoruz.” dedi.

27 Kas 2020 - 11:36 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.