Büyükşehir Etkinliklerine Youtube’da Devam Ediyor

Büüykşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri salgın nedeniyle askıya alınmıştı. Yapılan çalışmayla programlar Youtube kanalında devam ediyor.

Büüykşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri salgın nedeniyle askıya alınmıştı. Yapılan çalışmayla programlar Youtube kanalında devam ediyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada programların Youtube üzerinden devam ettiği belirtilerek,

“Hafta sonu online video spor eğitimleri ve gölge oyunları ile devam edecek olan etkinliklerin ilk etabı 19 Mayıs Salı günü Kadir Gecesi Özel Programı ile son bulacak. SAMEK Atölye çalışmalarının da online olarak devam ettiği Mayıs ayı etkinlerinin ilk etabı bu hafta sonu Mutfak, Giyim, Müzik, Takı Tasarım ve İşaret Dili Atölye çalışmaları ile tamamlanıyor. Tüm etkinlikler Youtube kanalından (youtube.com/sakaryabld) online olarak takip edilebilir. Kanalımıza abone olarak tüm etkinlikleri kesintisiz bir şekilde takip edebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

15 May 2020 - 19:30 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.