Vaka Artış Hızı Durduruldu

Koronavirüs vakalarındaki artışın ardından gelen kısıtlamalarla birlikte Sakarya hafta sonu sessizliğe bürünmüştü.  Vali Çetin Oktay Kaldırım ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak kısıtlamaların olumlu sonuç getirdiğini dile getirdi.

VALİ KALDIRIM’DAN AÇIKLAMA

Pandemi süresince ikinci dalganın gelmesiyle birlikte salgından korunmak için bazı kısıtlama kararları alındı. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı 81 ile yeni koronavirüs tedbirleri genelgesi gönderdi. Alınan karar doğrultusunda geçtiğimiz hafta sonu Sakarya sessizliğe büründü. Vali Çetin Oktay Kaldırım ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

TEDBİRLER İŞE YARIYOR

Alınan tedbirlerin işe yaradığını, vakalardaki artış hızının yavaşladığını belirten Vali Kaldırım,

“Sakarya’mız yine sessizliğe büründü. Son 4 gündür ilimizde vaka artış hızını durdurduk. Tedbirlere uymak işe yarıyor. Biraz daha gayretle yönü aşağı çevirebiliriz. Sizden tek istediğimiz tedbir ve kısıtlamalara hassasiyetle uymak” ifadelerini kullandı.

23 Kas 2020 - 08:54 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.