Sakaryalı Doktor Koronaya Yenik Düştü

Akyazı’da bir tıp merkezinde çalışan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Tepeçınar, koronavirüse yenik düştü.

Akyazı’da bir tıp merkezinde çalışan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Tepeçınar aktif olarak çalıştığı merkezde koronavirüse yakalandı. Tansiyon ve şeker hastası olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Tepeçınar, evde tedavi gördüğü esnada fenalaşarak Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tepeçınar, kılınan cenaze namazının ardından Hastane Mahallesi, Süt Fabrikası Mezarlığına defnedildi.

HAVAİ FİŞEK FABRİKASINDAKİ PATLAMADA KARDEŞİNİ KAYBETMİŞ

Öte yandan doktorun, Hendek’te bulunan havai fişek fabrikasında 3 Temmuz Cuma günü meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ağabeyi olduğu öğrenildi. İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ise sosyal medya hesabında, hayatını kaybeden doktor için bir taziye mesajı yayınladı. Öğütlü taziye mesajında,

“Akyazı’da görev yapan ve bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Dr. Hasan Tepeçınar’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhum doktorumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

29 Eki 2020 - 15:57 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.