Sakarya'da Korkunç Bilanço: Vaka Sayısı 840'ın Üzerinde

Ülke genelinde koronavirüs vakalarının artış göstermesi ile büyük önlemler alınmaya başlandı.

Sakarya'da Korkunç Bilanço: Vaka Sayısı 840'ın Üzerinde
Haber albümü için resme tıklayın

UYARILARA RAĞMEN DURDURULAMIYOR!

Ülke genelinde koronavirüs vakalarının artış göstermesi ile büyük önlemler alınmaya başlandı. Tedbirlerin yanı sıra her gün yapılan uyarılara rağmen Sakarya’da koronavirüs vakalarının yüksek sayılara ulaştığı öğrenildi. Dün tespit edilen verilere göre Sakarya’da günlük pozitif vaka sayısının 840’ın üzerine çıktığı bilgisine ulaşıldı.

VAKALAR 840’IN ÜZERİNDE

İl genelinde yapılan koronavirüs test sayısının 3 binlere dayandığı, günlük pozitif kişi sayısının ise 840’ın üzerinde olduğu öğrenildi. Şehir genelinde her gün yapılan uyarılara rağmen, vaka sayılarının tehlikeli bir boyuta gelmesi, tedirginlik yarattı.

SOKAK KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Sosyal medya hesabından hemen her gün koronavirüs uyarıları yapan Vali Kaldırım, Hendek’te bir sokağın 10 günlük karantinaya alındığını ifade etti. Artan vaka sayıları ve gelen karantina haberleri, durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

06 Kas 2020 - 14:15 - Sağlık

Mahreç   Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.