O İlçede Uzun Zamandır “Sıfır” Vaka Vardı: Korkulan Oldu

Taraklı İlçesinde uzun zamandır sıfır vaka ile salgın dönemini geçiriyordu. Kurban Bayramı sonrasında o ilçede de vaka görüldü.

Kurban Bayramı tatilinin ardından Koronavirüs vaka sayıları hızla tırmanışa geçmişti. Uzmanların sık sık uyarılarına rağmen bayram tatilinin ardından dördüncü dalga korkusu sardı. Uzun zamandır sıfır vaka sayısı ile pandemi sürecini atlatarak yoluna devam eden Taraklı İlçesinde de “sıfır vaka” durumu bozuldu. Taraklı Yenidoğan Mahallesinde görülen 1 vaka Hayat Eve Sığar Uygulamasındaki haritaya da yansıdı.

28 Tem 2021 - 10:20 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.