Koronavirüs Aşısı Aralık’ta Türkiye’de

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Hürriyet gazetesi başyazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, aralık ayının başında Türkiye’ye Çin menşeili ‘CoronaVac’ koronavirüs aşısının geleceğini yazdı.

40 GÜN SONRA TÜRKİYEDE

Müftüoğlu, Bakan Koca ile yaptığı görüşmeden edindiği göre Çin’de üretilen koronavirüs aşısının yaklaşık 40 gün sonra Türkiye’ye geleceğini belirtti. Müftüoğlu, koronavirüse karşı Türkiye’de 5 milyon doz aşının uygulanacağını dile getirdi.

25 Eki 2020 - 09:53 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.