Karasu’da Üç Ev Daha Karantinada

Karasu ilçesinde bulunan üç hane daha karantina altına alındı. Mahalledeki iki haneye 10 gün, bir haneye ise 8 gün giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Karasu’da Üç Ev Daha Karantinada
Karasu’da Üç Ev Daha Karantinada
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi Gül Sokak’ta üç müstakil eve korona virüs tedbirleri kapsamında karantina kararı verildi. İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı başkanlığında gerçekleşen İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı’nda alınan karara göre aynı sokak üzerinde bulunan iki hane, on gün; bir haneye ise sekiz gün karantinaya alındı.

Korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, vatandaşları koruma ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan hane karantina uygulamasınca dairelere giriş ve çıkışlar yasaklandı. Alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem ve suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195’inci maddesi kapsamınca gerekli adli işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

02 Mar 2021 - 18:24 - Sağlık

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.