Denetimlerde Af Yok, 542 Kişi, 154 İş Yerine 553 Bin TL Ceza

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Sakarya’da denetimler üst düzeyde devam ediyor. Bu kapsamda ekipler iki günlük denetimde kurallara uymayan 542 kişiye ve 154 iş yerine toplamda 553 bin TL para cezası uyguladı.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Sakarya’da denetimler üst düzeyde devam ediyor. Bu kapsamda ekipler iki günlük denetimde kurallara uymayan 542 kişiye ve 154 iş yerine toplamda 553 bin TL para cezası uyguladı. Sakarya Valisi tarafından yapılan açıklamada,

“Koronavirüs ile mücadele kapsamında, ilimiz genelinde 6-7 Mart 2021 tarihleri arasında hafta sonu kısıtlama saatlerinde yapılan denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen; 542 kişi ve 154 iş yerine toplamda 553.000 TL idari para cezası uygulanmıştır. Salgınla mücadelemiz titizlikle ve kararlı bir şekilde yürütülmeye devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

08 Mar 2021 - 16:27 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.