3 Bin Personelle Denetimler Tavizsiz Sürüyor

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Koronavirüs denetimleri Sakarya’da 3 bin personelle devam ediyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri 32 Evler Kontrol Noktasında sürücülere ve araç içerisindeki vatandaşlara HES Kodu kontrolü yaptı.

Video için play'e tıklayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni normalleşme dönemi kapsamında Perşembe günü 260 bin personelle denetim yapılacağını açıklamıştı. Sakarya’da denetimler başta Vali Kaldırım, belediye başkanları ve il müdürleri olmak üzere toplamda 3 bin çeşitli personelle başladı.

SAHADAYIZ MESAJI

Konuyla ilgili konuşan Vali Çetin Oktay Kaldırım,

“Değerli Hemşerilerim, Bugün her yerde denetimdeyiz. Başta bizler ve kaymakamlarımız olmak üzere belediye başkanlarımız, il müdürlerimiz, meslek odaları temsilcilerimiz ile birlikte emniyet, jandarma ve kamudan 3000 personelle sahadayız. Haydi Sakarya, El birliğiyle başaralım” şeklinde konuştu.

DENETİMLER ARTMALI

Serdivan 32 Evler Kontrol Noktasında Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçları tek tek durdurarak HES Kodu kontrolü yaptı. MedyaRota mikrofonuna konuşan sürücüler,

"Denetimlerin yapılması çok yerinde. Hatta kırmızı renkten çıkmamız için arttırılmalı diye düşünüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

04 Mar 2021 - 13:17 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.