İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni normalleşme dönemi kapsamında Perşembe günü 260 bin personelle denetim yapılacağını açıklamıştı. Sakarya’da denetimler başta Vali Kaldırım, belediye başkanları ve il müdürleri olmak üzere toplamda 3 bin çeşitli personelle başladı.
SAHADAYIZ MESAJI
Konuyla ilgili konuşan Vali Çetin Oktay Kaldırım,
“Değerli Hemşerilerim, Bugün her yerde denetimdeyiz. Başta bizler ve kaymakamlarımız olmak üzere belediye başkanlarımız, il müdürlerimiz, meslek odaları temsilcilerimiz ile birlikte emniyet, jandarma ve kamudan 3000 personelle sahadayız. Haydi Sakarya, El birliğiyle başaralım” şeklinde konuştu.
DENETİMLER ARTMALI
Serdivan 32 Evler Kontrol Noktasında Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçları tek tek durdurarak HES Kodu kontrolü yaptı. MedyaRota mikrofonuna konuşan sürücüler,
"Denetimlerin yapılması çok yerinde. Hatta kırmızı renkten çıkmamız için arttırılmalı diye düşünüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.







