275 Ekip 3 Bin 150 Personelle Koronavirüs Denetimi

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin katılımıyla ‘Sağlık İçin Herkes İçin’ sloganıyla Sakarya’da Koronavirüs denetimleri yapıldı. Denetimlerde Sakarya’nın çoğunlukla tedbirlere uyduğu görülürken Başkan Yüce, “Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Koronavirüs salgınına yönelik İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği genelge kapsamında Sakarya’da da denetimler yapıldı. İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin katılımıyla Serdivan AVM’de başlayan denetimlerde Vali Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, SESOB Başkanı Hasan Alişan yer aldı.

TEDBİRLER RAKAMLARA YANSIYOR

Tedbirleri yerinde görmek için sahada olduklarını dile getiren Bakan Yardımcısı Muhterem İnce,

“Amacımız tamamen rehberlik etmek, vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve algıyı üst seviyeye çıkarmak. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ettiğimiz takdirde bu işi başarabileceğimizi düşünüyoruz. Sakarya’da alınan tedbirlere en üst düzeyde olduğunu gördük. Bu tedbirler rakamlara da yansıyor. Bu tabloyu en alt seviyeye indirmeliyiz. Riayet eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞARIYA ULAŞALIM

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Vali Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte denetimlere katılan Başkan Ekrem Yüce,

“Ülkemizde İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonu ve ‘Sağlık İçin Herkes İçin’ sloganıyla gerçekleştirilen çalışma için sahadaydık. Bakan yardımcımız ile birlikte koronavirüs tedbirlerine ilişkin denetimler yaptık. Maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet edilmesinin önemine dikkat çektik. Hepimiz salgınla mücadelede sorumlu davranmaya, sorumluluk almaya, tedbirleri asla elden bırakmamakla mükellefiz. Rehavete kapılmadan, ikinci dalga ile karşılaşmadan ve tedbirlere uyarak başarıya ulaşalım” ifadelerini kullandı.

06 Ağu 2020 - 14:09 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.