DİJİMED Başkanı Ersin İbil’den 100. Yıl Mesajı

DİJİMED Başkanı Ersin İbil, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Dijital Medya ve Habercilik Derneği (DİJİMED) Başkanı Ersin İbil, Cumhuriyetin 100.yılı ve Cumhuriyet Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Asırlık Cumhuriyetimizin 100.yılının coşku ile kutlanması gerektiğini belirten Ersin İbil, “Millî mücadelenin başından bugüne kadar verilen azmin sonucunda Türkiye Yüzyılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 100.yılını kutluyorum” dedi.

100. YIL KUTLU OLSUN

DİJİMED Başkanı Ersin İbil, “Türk milletimizin kanla canla kurulan bu toprakları, bu eşsiz mirası koruyarak ve geliştirerek, gelecek nesillere aktaracağına olan inancım tam. Millet olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, hep birlikte, daha aydınlık ve müreffeh bir Türkiye'nin temellerini atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milli manevi değerleri gözeterek çalışma yapan medya mensuplarımızın da ülkemizin bugünlere gelmesinde payının büyük olduğunu belirtmek isterim. Cumhuriyetimizin 100.yılı ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

28 Eki 2023 - 14:39 - Gündem

Muhabir  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.