Dev Maçta İcardi Oynayacak Mı? İşte Detaylar...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında karşılaşacağı Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi'nin oynayıp oynayamayacağı merakla beklenirken Arjantinli golcü için yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Cengizhan Adıyaman
Cengizhan Adıyaman Tüm Haberleri

Galatasaray'da kritik Bayern Münih maçı öncesi en merak edilen konuların başında Mauro Icardi'nin oynayıp oynayamayacağı geliyor. Beşiktaş derbisinde son düdüğün gelmesinin ardından kendisini yere bırakan Icardi için maç saati yaklaştıkça yeni gelişmeler yaşanıyor.

TEKNİK EKİPLE GÖRÜŞTÜ

Bayern'e karşı takımını yalnız bırakmak istemeyen Icardi'nin teknik ekip ve daha sonra sağlık ekibiyle gerçekleştirdiği görüşmede, "Ben ne yapıp edip, Bayern Münih maçında oynayacağım" dediği öğrenildi.

SAĞLIK KURULUNDAN RAPOR BEKLENİYOR

Icardi ile ilgili karar için maçtan kısa bir süre önce yapılacak kontrole göre karar verileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcunun bugünkü durumuna bakacak olan Galatasaray Sağlık Kurulu, oyuncunun ağrılarının azalması halinde teknik heyete, "Oynayabilir" raporu verecek. Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkması halinde ise Barış Alper Yılmaz sahaya sürülecek.

İĞNEYLE OYNAYABİLİR

Arjantinli forvet, görevden kaçmayacağını ve iğne ile oynamaya hazır olduğunu teknik kadroya ilettiği de öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk ve doktorlarla durum değerlendirmesi yaparken, Icardi'nin sakatlığının daha da ileri düzeye gitmesinin riskleri üzerine durulduğu öğrenildi.

24 Eki 2023 - 10:48 - Spor

Muhabir  Cengizhan Adıyaman


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.