İşte AK Parti'nin A Takımı: Yavuz Listede

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz beklendiği gibi listede yeniden yer aldı.

Cengizhan Adıyaman
Cengizhan Adıyaman Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleşiyor.

Kongre’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu belli oldu. Sakarya’dan MKYK listesinde Ali İhsan Yavuz’da yeniden yer aldı.

İŞTE MKYK LİSTESİ:

07 Eki 2023 - 12:12 - Siyaset

Muhabir  Cengizhan Adıyaman


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.