Yavuz, Divan Başkanlığına Seçildi

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleşiyor. Gerçekleşen kongrede, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şeçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz divan başkanlığına seçildi.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, saat 10.00’da Ankara Spor Salonu'nda başladı. Kongrede ' Türkiye Yüzyılı' vurgusu ön plana çıkıyor. Salon, ‘Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri’ ile ‘Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye'nin ortak aklı’ sloganları ile donatıldı. Yapılan kongrede partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirleniyor.

YAVUZ, DİVAN BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Gerçekleşen kongrede, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şeçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz divan başkanlığına seçildi. Yavuz, son yapılan kongrede de divan başkanlığına seçilmişti.

07 Eki 2023 - 11:50 - Siyaset

Muhabir  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.