Yurt Öğrencileri Doyasıya Eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Biz Bize Moral Akşamları' programları kapsamında, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı KYGM yurtlarında düzenlenen etkinlik ile öğrenciler doyasıya eğlendi.

Pandemi sürecinde olumsuz etkilenen öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurabilmelerini sağlamak amacı ile Eğitim, Sosyal ve Kültürel Şube Birimi tarafından, kız ve erkek yurtlarında düzenlenen ‘’Biz Bize Moral Akşamları’’ ile öğrenciler enerji depoladı.

Program kapsamında yapılan etkinlikte vizeler sonrası öğrencilere yurt personelleri tarafından müzik şöleni ve ikramlarda bulunuldu. Şube müdürleri, yurt müdürleri, yurt personeli ve öğrencilerin katıldığı programlarda öğrenciler canlı müzik eşliğinde halay çekerek coştu. Eğlenceli yarışmalar sonucunda öğrencilere hediyeler takdim edildi

Programlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Suzan Yazıcı Arabul ;

" Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen 'Biz Bize Moral Akşamları' kapsamında etkinliklerimizi Yurtlarımızda gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarda kalan gençlerimizin ders dışı zamanlarını verimli geçirebilmeleri, beden ve ruh sağlıklarını koruyabilmeleri, enerjilerini olumlu yönetebilmeleri, arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirebilmeleri amacıyla eğitim, sosyal, kültürel ve faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Gençlerimizin pandemi sürecinin olumsuz etkilerini henüz üzerlerinden atamadıklarını görüyoruz. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurmalarını sağlayabilmek adına bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz " dedi.

17 Ara 2021 - 14:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.