Yüksek Gerilim Hattı Üzerine Devrilen Ağaç Mahalleyi Elektriksiz Bıraktı

Karasu ilçesinde yüksek gerilim hattı üzerine yıkılan ağaç, mahalleyi bir süre elektriksiz bıraktı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Olay, Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkisini sürdüren yağış ve rüzgar sebebi ile bir ağaç devrildi. Yüksek gerilim hattı üzerine yıkılan ağaç, enerji hattına zarar verdi. Devrilen ağaç mahalleyi bir süre elektriksiz bıraktı. Konunun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen ekiplerce, enerji hattında oluşan zarar giderildi.

Mahalle Muhtarı Hasan Emanet ise vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına bu durumu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Muhtar Emanet paylaşımında, “Değerli Kurudere halkımız yüksek gerilim hattı üzerine ağaç yıkılması sonucu enerji hatları zarar görmüştür. Ekipler çalışmaktadır. Kısa sürede enerji verilecektir. Anlayışınız için teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

23 Oca 2022 - 13:58 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.