Yüce ''Kazanan Sakarya'mız Olacak"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

KAZANAN SAKARYA’MIZ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Başkan Yüce, “Şehrimize değer katacak, gelişim ve büyümeye katkı sunacak çalışmalar için yerel yönetimlerimizle birlikte hareket ediyoruz. İnşallah istişare kültürü ile yatırımlarımız artacak, kazanan Sakarya’mız olacak” dedi.

İSTİŞARE YAPILDI

Adapazarı, Pamukova, Arifiye ve Akyazı ilçelerinin ele alındığı buluşmalara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek katıldı. Dört oturumda gerçekleştirilen toplantıda yerel çalışmalar hakkında faaliyet sunumları, ilçelerin projeleri ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında istişareler yapıldı.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

Yüce, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına değinerek,

“Bir yandan şehrimizi geleceğe taşıyacak projelere imza atarken bir yandan da Sakarya’nın sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Şehrin en önemli problemlerinden biri olan SGK Kavşağı sorununa neşter vurarak SGK Köprülü Kavşak Projesi’nin temelini attık. Aynı zamanda özellikle ilçelerimizde kaldırım sorunu yaşanan yerlerde beton kaldırım uygulamasıyla daha düşük maliyetle daha fazla kaldırım yapım işini sürdürüyoruz. Yol yapımı ve altyapı güçlendirme çalışmalarımız ile Sakarya’nın altını ve üstünü tamamen sorunsuz bir hale getiriyoruz. Bu süreçte her ilçemize aynı değeri vererek çalışmalarımızı eşit şekilde devam ettiriyoruz. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız işleri Sakaryamız için hayırlı kılsın” sözlerine yer verdi.

11 Eki 2020 - 15:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.