Yeni Otoban Girişi İçin Kamulaştırmalara Başlandı

Başkan Ekrem Yüce’nin yeni yılın ilk günlerinde şehre müjdelediği yeni otoban girişi projesiyle ilgili acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayınlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan karar sonrası yol ve gişe bölgelerinin kamulaştırma işlemlerine başlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yeni yılın ilk günlerinde müjdesini paylaştığı yeni otoban girişi projesiyle ilgili acele kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı. Konu ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,

“Sakarya’mıza yakışan ve daha pratik çözümler sunan Pekşenler’den şehrimize bağlanacak yeni otoban girişleri projesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de acele kamulaştırma kararı yayınlanmıştır. Proje için ihtiyaç duyulan ve 20 milyon lira değerinde olan yol ve gişe bölgelerinin kamulaştırma işlemleri için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara başladığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

22 Nis 2021 - 13:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.