Yaz Kur’an-I Kerim Kurslarında Spora Devam

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sakarya İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleşen Muhammet Fatih Safitürk Yurdu’nda devam eden, Yaz Kur'an-ı Kerim Kursunda etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Yaz Kur’an Kursu Kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muhammet Fatih Safitürk Yurdu yerleşkesinde bulunan Mevlüt Şerif Yazıcı Camisi’nde gençlere; Kur’an’ı Kerim eğitimi veriliyor.

Aynı zamanda yurdun ortak alanlarında satranç, futbol, dart, boks, bilek güreşi, masa hokeyi ve masa tenisi, geleneksel okçuluğa kadar bir çok farklı alanda sosyalleşme fırsatı buluyor. Gençler Yaz Kur'an-ı Kerim Kursu kapsamında hem eğlenip hem de öğrenme imkanı sunuyor.

Muhammet Fatih Safitürk Yurt Müdürü Mahmut Aktunç “ Faaliyetler yaz boyunca her gün devam edecek, gençlerimiz dini eğitimlerinin yanı sıra burada spordan ve diğer sosyal aktivitelerden uzak kalmayarak yurdumuzun tüm imkanların dan fayladalandırıyoruz. Ayrıca Yaz Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencilerimize yönelik Geleneksel ve Modern Okçuluk eğitimlerimizi önümüzdeki günlerde yurdumuzda başlayacak, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizi yurdumuza bekliyoruz” açıklamalarını yaptı.

27 Tem 2021 - 16:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.