Yavuz, Sapanca’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanız Yunus Tever, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ile teşkilat başkanları ilçe muhtarları ile bir araya geldi.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ İHSAN YAVUZ, MUHTARLIĞIN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ.

“Cumhurbaşkanımız Sayın; Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önem aşikardır. Hizmet ve çözüm ortağımız olan kıymetli muhtarlarımız, her daim hemşehrilerimiz ile aramızda köprü olmaya devam edecektir. Bu gün Sakarya’mızın güzide ilçelerinden Sapanca’mızın muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirip, talep ve sorunlarını dinledik. İlimizde ve ilçelerimizde bugüne kadar olduğu gibi her zaman muhtarlarımız ile yakın bir işbirliği içerisinde olmaya, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı muhtarlarımıza ve Sapanca Muhtarlar Derneğine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, muhtarlardan gelen talep ve önerilerin bizzat takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Muhtarların şehirlerin temel taşı olduğunu ve sorunların çözümünde muhtarın rolü büyüktür. Teşkilatımızın her kademesi ile sürekli muhtarlarımızla iletişim halindeyiz” dedi.

BAŞARIYA GİDEN YOL, BULUNDUĞUMUZ MAKAMLARIN HAKKINI VERMEKTEN GEÇER

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Muhtarlarımızı zaman zaman makamlarında ziyaret edip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu ziyaretler doğrultusunda hizmetlerin daha hızlı ve etkin gelişmesini sağlıyoruz. Herkes bulunduğu makamı ve gücü farklı şeylere değil sorunlara çözüm aramaya harcamalıdır. Başarıya giden yol, bulunduğumuz makamların hakkını vermekten geçer. Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz onların bizlere ilettiği sorunlara çözüm noktasında elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günler muhtarlarımızın talepleri daha hızlı ve daha koordineli yürüte bilme adına Muhtarlık Hizmet Ofisimizi hayata geçirdik. 29 Mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve önerileri her zaman önemseyen hizmet anlayışı içerisindeyiz. Dolayısıyla ilçemizin her bakımdan inşası, hemşehrilerimizin talep ve sorunları hakkında muhtarlarımızla koordineli şekilde yol almaya devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız, “ Bugün burada bizlerle bir arada olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e ve her zaman destekçimiz olan ve her konuda muhtarlarına kapısını ardına kadar açan Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen’e muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önem bilinciyle devletimize milletimize en iyi ve en doğru hizmeti yaparak karşılık vermek için görevimizin başındayız” dedi.

04 Ağu 2021 - 17:21 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.