Yaşlılar Büyükşehir Yadem’le Hep Zinde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi YADEM, pandemide evlerinde sosyal hayattan uzak kalan yaşlılar için yürüttüğü başarılı çalışmalarla takdir topluyor. “Spor ve Doğa Yürüyüşü” etkinliğinde egzersiz ve spor eşliğinde vakit geçiren vatandaşlar, etkinlikten çok memnun kaldı. Serdivan Gölpark’ta YADEM eğitmenleri eşliğinde spor yaparak zinde kalan vatandaşlar, gölün ve eşsiz doğanın tadını çıkardı.

Yaşlılar Büyükşehir Yadem’le Hep Zinde
Yaşlılar Büyükşehir Yadem’le Hep Zinde
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hizmetleriyle büyük memnuniyet toplayan merkezi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi(YADEM)’in yeni başlattığı etkinlikler büyük talep görüyor. Büyükşehir YADEM’e üye olan ve pandemi sürecinde evlerinde sosyal hayattan uzak kalan yaşlılar, haftanın farklı günlerinde düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösteriyor.

YAŞLILAR MEMNUN VE MUTLU

“Spor ve Doğa Yürüyüşü” programları ise en çok katılımın olduğu etkinliklerden biri oldu. YADEM eğitmenleri, bugün Serdivan Gölpark’ta programa üye olan vatandaşlarla spor, egzersiz ve yürüyüş yaparak onlarla birlikte vakit geçirdi. Yaşlıların her türlü konuda sorunlarını dinleyip sosyal, psikolojik ve tüm konularda çözüm odaklı çalışmalar yapan YADEM’in bu etkinliğinden memnun kalan vatandaşlar, mutluluklarını ifade ederek Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

“BÜYÜKŞEHİR BİZE MORAL OLDU”

Etkinliğe katılan İbrahim Özçakır, “YADEM’den çok memnunuz, sağolsunlar bize güzel hizmetler sunuyorlar. Hem spor, hem doğa yürüyüşleri yapıyoruz. Ekipteki arkadaşların hizmetlerinden memnunuz. Bize moral vermiş oluyorlar, bu arada dostlarımızla birlikte vakit geçirme fırsatı da buluyoruz. Belediyemize çok teşekkür ederiz” dedi. Spor ve egzersiz programında vakit geçiren Sevim Çarak ise, “YADEM’den çok memnunum. Temiz hava aldık, yalnızız çıkamıyoruz. Dışarı çıkamıyoruz ama belediye sağolsun bu hizmeti bize sunuyor. Çok memnunuz, Allah razı olsun. İnip binemiyoruz araçlara, yalnız gidemiyoruz ama bu sayede doğada sporumuzu yapıyoruz, başkan beye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir YADEM, yaz sezonunda sosyal ve sportif faaliyetlere yenilerini ekleyecek.

23 Haz 2021 - 15:18 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.