Vali Kaldırım ''Sakarya'nın Her Köşesi Turizm Potansiyeline Sahip''

Vali Çetin Oktay Kaldırım, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Pamukova ilçesini ziyaret etti.

Vali Kaldırım ''Sakarya'nın Her Köşesi Turizm Potansiyeline Sahip''
Vali Kaldırım ''Sakarya'nın Her Köşesi Turizm Potansiyeline Sahip''
+2
Haber albümü için resme tıklayın

VALİ KALDIRIM PAMUKOVA’DA

Vali Çetin Oktay Kaldırım, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Pamukova ilçesini ziyaret etti. Vali Kaldırım, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen sınıflarda eğitim gören öğrenciler ile sohbet ederek, onlara sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Bununla beraber, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından işletilecek olan Pamukova Bakacak Gençlik Kampına geçen Vali Çetin Oktay Kaldırım, inşaat çalışmaları devam eden tesisi gezip incelemelerde bulunarak çalışmalara dair yetkililerden bilgi aldı.

HER KÖŞESİ TURİZM POTANSİYELİ

Hüseyinli Mahallesinde çiftçilik yapan vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Kaldırım, buradan da kamp ve doğa yürüyüşleri yapmak için Erciova, İnönü yaylalarına çıktı.

Vali Kaldırım, Sakarya’nın her köşesinde turizm potansiyeli bulunduğunu ifade ederek, yayla turizmi adına önemli projeler geliştirildiğini ifade etti.

12 Eyl 2020 - 09:51 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.