Vali Kaldırım ile Başkan Altuğ Ne Konuştu?

Vali Çetin Oktay Kaldırım ile SATSO Başkanı Akgün Altuğ, bir araya geldi.

Vali Kaldırım ile Başkan Altuğ Ne Konuştu?
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Çetin Oktay Kaldırım ile SATSO Başkanı Akgün Altuğ, bir araya geldi. Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Vali Kaldırım, Başkan Altuğ ile Sakarya’nın strateji ve vizyonu, global ölçekte cazibe merkezi olması, yatırım ortamının iyileştirilmesi, çevreye duyarlı yeni nesil OSB’ler kurulması, gastronomi konularını konuştu.

Konuya ilişkin Sakarya Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Valimiz Sn. Çetin Oktay Kaldırım SATSO Yön. Kur Baş. Akgün Altuğ ve çalışma ekipleriyle bir araya gelerek, ilimizin vizyon belgesi ve yol haritası niteliğindeki Sakarya Stratejik Plan ve Topraktan Tabağa Gastro Sakarya Projesi hakkında değerlendirme toplantısı yaptı." denildi.

02 Eyl 2020 - 13:25 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.