Yeni Müdür Savaşçı’dan İlk Açıklama

Sakarya Yeni Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savasçı ilk açıklamayı MedyaRota’ya yaptı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan görev değişikliği ile Fazilet Durmuş’un yerine Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sakarya’nın yeni Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Savaşçı’dan boşalan Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergüven Arslan atandı. Yapılan görev değişikliğinin ardından Sakarya yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ilk açıklamayı MedyaRota’ya yaptı.

“SAKARYA, BİLDİĞİMİZ BİR YER”

Sakarya’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Sakarya Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, “Görev değişikliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sakarya bildiğimiz tanıdığımız bir yer rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder inşallah. En kısa sürede göreve başlayacağız” şeklinde ifadeleri kullandı.

EBUBEKİR SIDDIK SAVASÇI KİMDİR?

1979 yılında Bayburt’ta doğdu. Babasının memuriyet görevi dolayısı ile ilkokul ve ortaokulu farklı illerde okudu. Lise öğrenimini Bayburt Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinden mezun olduktan sonra Bayburt Hayırseverler İlkokulunda öğretmenliğe başladı. Kütahya ve İstanbul’da çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı; ayrıca İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevlerini icra etti. 2018 yılı Nisan ayında Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Savaşçı, 2 Ağustos 2019 tarih ve 2019/256 no´lu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile asaleten atandı.

HABER / Muhammet FIŞKIN

26 Ağu 2021 - 11:58 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.