Ekşi’den Veda Mesajı: Sakaryaspor Benim Yuvamdır

Geçmiş dönem Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi yayımladığı mesajla veda etti.

Geçmiş dönem Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi yayımladığı mesajla veda etti. Ekşi mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Sakaryaspor sevdalıları, Sakaryaspor benim evimdir, yuvamdır. Sakaryaspor sevdası ile çıktığımız bu yolda iyi kötü günleri geride bıraktık. Tüm ekibimizle birlikte her türlü şartta Sakaryaspor'a hizmet etmek için var gücümüzle mücadele ettik. Bu yolda gerek maddi gerek manevi takımımıza destek olan büyüğüm, ağabeyim Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce’ye teşekkürü borç bilirim. Yine bizlere destek veren Valimiz Sn. Çetin Oktay Kaldırım’a, SATSO Başkanımız Sn. Akgün Altuğ'a ve takımımızı destekleyen Belediye Başkanlarımıza ve iş adamlarımıza şükranlarımı sunarım. Son olarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sakaryaspor'umuzun şanlı taraftarına teşekkür ediyorum. Sakaryaspor'a olan sevdamız hiçbir şeyle ölçülemez. Sakaryaspor'umuza tüm imkanlarımızla destek vermeye devam edeceğiz. Takımımızın yeni yönetimine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

21 Haz 2021 - 22:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.